review kitbedrijf areyoukittingme Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het werk…
5,0 review

Kitbedrijf Wassenaar

De kit specialist voor al uw kitwerk in en rondom Wassenaar

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Vloeren & plinten afkitten

Ramen afkitten

Offerte aanvragenBel 085-1301738

Wij hebben 20 jaar ervaring met kitwerk

kitspecialist Wassenaar

Kitbedrijf Wassenaar is er voor al uw kit werk

Kitbedrijf Wassenaar is het bedrijf dat al ruim 20 jaar ervaring heeft in al uw kit werkzaamheden.
Met onze 4 vaste kitters in dienst zorgen wij voor de service en kwaliteit die u van ons verwacht.
Zit u midden in een verbouwing of heeft u een nieuwe woning op het oog? Dan wilt u hier vast uw eigen paleisje van maken. Met onze jarenlange ervaring snappen wij als geen ander hoe belangrijk de afwerking van een woning is om uw perfecte woonomgeving te realiseren. Wij komen ook graag bij u op het werk om uw werkplek door onze kitter tot in de puntjes strak af te werken. Veel mensen denken hierbij aan de badkamer kitten of de keuken kitten. Dat is heel logisch, in deze ruimtes kunnen vocht en vuil nare sporen achterlaten. Om te voorkomen dat dit gebeurd is goed kit werk in uw woning of bedrijfspand essentieel. Kitbedrijf Wassenaar stuurt graag een kitter voor perfecte renovatie en advies, zodat u verzekerd bent van de service en kwaliteit waar Kitbedrijf Wassenaar voor staat.

Uitsnijden van oude kit

Het kitten van badkamers

Afkitten van keukens

Het kitten van toiletten

Dilatatievoegen kitten

Vloeren en plinten afkitten

Hoe kunnen wij helpen

Badkamer kitten Areyoukittingme

Badkamer kitten

In uw badkamer dienen diverse plekken zoals uw bad, douche of toilet goed afgekit worden. Onze specialisten helpen u graag met het kitten van uw badkamer.

Toilet afkitten Den Haag

Toiletten kitten

Om lekkage te voorkomen is het aan te raden uw toilet goed af te kitten. Onze specialisten kitten in no time uw toiletten in huis of bij u op kantoor.

Keuken afkitten Areyoukittingme

Keuken kitten

Voor een goede hygiene is het verstandig de keuken goed af te kitten. Een bedrijfskeuken dient al voorzien te zijn van een goede kitafwerking.

Vloeren kitten Den Haag

Vloeren afkitten

Na het leggen van uw vloer is het afwerken van de randen een klus voor de kitspecialist. Wij kitten de randen van uw vloeren en plinten volledig voor uw af.
Ramen kitten Areyoukittingme

Ramen kitten

Goed af gedichte ramen zorgt voor een beter comfort in huis. Onze kitters komen graag bij u langs voor het afkitten van uw ramen zodat u geniet van meer comfort.
Dilatatievoegen kitten Den Haag

Dilatatievoeg

Een dilatatievoeg is een voeg die als functie heeft het uitzetten en krimpen van materialen, ook wel werking genoemd, op te vangen. Zo wordt scheuren voorkomen.

Wanneer opnieuw kitten

Verouderd kitwerk
Kleurverschillen
Na renovatie badkamer
Na renovatie keuken

Waarom kiezen voor ons?

Meer dan 20 jaar ervaring
Garantie op alle werkzaamheden
Eigen kitters in dienst
Net en gecertificeerd personeel
De kit specialist van Nederland

Waarom offerte aanvragen?

Binnen een dag een prijsopgave
Snelle opvolging van uw aanvraag
Persoonlijk contact

Een badkamer kitten is precisie werk

Of u nu toe bent aan een nieuw wastafelmeubel of een geheel nieuwe badkamer, wij helpen u graag. Hier kunnen er vochtplekken ontstaan of in het ergste geval schimmels. Dat wil toch niemand in de badkamer. Met het afkitten van randen en kieren voorkomt u dat vocht op de verkeerde plekken komt. Vergeet niet als u bijvoorbeeld het oude wastafelmeubel verwijderd dat de oude kit vaak resten achter laat. Onze kitters zullen op de juiste manier de oude kit verwijderen. Kitbedrijf Wassenaar weet als geen ander hoe belangrijk een schone ondergrond is voor het aanbrengen van de nieuwe kit. Wij snappen heel goed dat het zelf kitten een lastige klus kan zijn, daarom helpen wij u graag met de badkamer kitten.

Een raam afkitten, heeft u dat wel eens gedaan?

Een raam afkitten is wel een klus die wat aandacht nodig heeft. Hoe dik moet de kit? Waar moet de kit? Welk soort kit gebruik ik? Dit zijn allerlei vragen die bij u kunnen opspelen. Dat is heel logisch. Met onze jarenlange ervaring is Kitbedrijf Wassenaar de juiste partij om u daarbij te kunnen helpen. Of het nu gaat om een bestaand raam waarvan de oude kit zo goed als op is of dat u nieuwe kozijnen laat plaatsen. Wij kunnen ervoor zorgen dat de juiste kit wordt gebruikt en vakkundig wordt aangebracht. Zo voorkomt u lekkages en een hoop ellende. Vergeet dus niet om deze klus door een vakman te laten doen.

Kitbedrijf Den Haag
Badkamer kitten Den Haag

Ook voor het kitten van uw dilatatievoegen helpen wij u graag

Even opfrissen, wat zijn dilatatievoegen ook alweer? Deze voegen zorgen voor de nodige bewegingsruimte. Dit kan zijn in buitenwanden maar soms ook in vloeren of beweegbare gedeeltes van bijvoorbeeld bruggen. Als er een te grote overspanning is wordt er bewust een ruimte/ kier aangemaakt zodat de materialen vrij zijn om te kunnen werken. Zulke ruimtes of kieren worden ook wel een dilatatievoegen genoemd. Deze voegen kunnen uiteraard niet openblijven. Zo komt er veel vocht en vuil in wat uiteindelijk veel narigheid met zich meebrengt. Kitbedrijf Wassenaar zorgt ervoor dat deze voegen vakkundig worden gedicht met de juiste kit. Een verkeerde kit kan bijvoorbeeld gaan scheuren. Heeft u misschien een vloer die bolt? Dit kan zijn dat deze te strak ligt. Om deze meer ruimte te geven worden deze voegen aangebracht. Kitbedrijf Wassenaar zorgt er dan voor dat deze vakkundig worden gedicht.

Kitbedrijf Den Haag zorgt voor advies en renovaties

U staat er misschien niet bij stil, er zijn meer plekken in huis die gekit kunnen worden dan u in eerste instantie dacht. Vaak wordt er aan de natte ruimtes gedacht om het vocht niet op verborgen plekken te krijgen. Maar tijdens uw renovatie van bijvoorbeeld de trap, de vloer, de plinten of de kozijnen komt er kit van pas. Heeft u bijvoorbeeld nieuwe ramen of kozijnen dan is het raam afkitten zeker van belang. Dit voorkomt vocht op plaatsen waar u het liever niet wilt hebben. De nieuwe plinten op uw vloer hebben altijd wel een kier. Een vloer of muur die bolt zorgt ervoor dat een plint niet juist aansluit. Door middel van een kit rand zorgt u ervoor dat de kieren netjes worden gedicht. Vergeet niet dat kitten moeilijker is dan u denkt. Kitbedrijf Wassenaar stuurt daarom graag een ervaren kitter om het afwerkingsniveau van uw woning of kantoor hoog te houden. Wij kunnen er ook voor zorgen dat wij de oude kit verwijderen. Want een goede en schone ondergrond is namelijk essentieel. Dus voor renovatie en advies bent u bij Kitbedrijf Wassenaar aan het juiste adres.

Afkitten van badkamers in Den Haag
Badkamer afkitten Den Haag

Een keuken kitten is voor Kitbedrijf Wassenaar geen probleem

Er zijn tegenwoordig veel mensen die een keuken een opknapbeurt geven in plaats van een nieuwe keuken. Denk hierbij een nieuwe kraan, een andere wasbak of een nieuw keukenblad. U ontkomt er dan niet aan om kit te gebruiken om alle randen en kieren in de keuken te dichten. Een keuken kitten is belangrijker dan u denkt. U wilt het niet op uw geweten hebben dat er water achter een blad langs drupt en dat er onder de keuken lekkage of zelfs schimmels ontstaan. Het kitten van een keuken is dan ook niet zo 1, 2, 3 gedaan. Wij komen veel onderbroken kitranden tegen. Of kit randen die hobbelen of scheuren of zelfs schimmelen. Dit zijn vaak pogingen geweest als men het zelf heeft geprobeerd. Kitbedrijf Wassenaar helpt u graag voor een strak eindresultaat in uw keuken.

Kitbedrijf Wassenaar helpt u graag met uw kit werk

Kitten komt namelijk op meer plaatsen voor dan u denkt. Het is ook erg belangrijk dat dit vakkundig gebeurd om problemen te voorkomen. Wij weten in welke ruimte welke kit het best tot zijn recht komt. Daarnaast kunnen wij uw taken verlichten om zowel nieuwe kit aan te brengen en de oude kit verwijderen. Voor een kleine of een grote klus kunt u bij ons terecht. Heeft u advies nodig voor thuis of op het werk in de omgeving van Wassenaar ? Schroom dan niet om ons te vragen. Met ruim 20 jaar ervaring gaan wij voor service en kwaliteit. Heel graag tot ziens.

Kitbedrijf Den Haag

TERUGGEBELD WORDEN?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

CONTACT

Den Haag e.o.

kitbedrijf denhaag
Kitbedrijf Rotterdam
Kitbedrijf Rotterdam

Waarom klanten van ons houden

onze klanten gaven ons een 9.7

Super mooi kitwerk verzorgd

Mijn badkamer opnieuw laten kitten door Robert. Zeer mooi en goed gedaan. Een echte aanrader als u voor echt vakwerk gaat. Ik heb je zojuist 5 sterren gegeven en zal je warm aanbevelen.

Joris

[/db_pb_slide]

Netjes te woord gestaan

Robert opgebeld voor het maken van een afspraak om mijn badkamer opnieuw te kitten. Netjes te woord gestaan en direct een afspraak in kunnen plannen. Binnen een week kwam Patrick langs om mijn badkamer te voorzien van nieuwe kitnaden.

Lars van de graaf

[/db_pb_slide]

Tevreden over het resultaat

Al mijn plinten laten afkitten door Patrick. Heel erg tevreden over het resultaat. Heel erg blij met de snelheid en kwaliteit van het geleverde werk door de kitspecialist van Nederland. Bedankt!

Peter de Jong

[/db_pb_slide]
[/db_pb_slider]

Wat maakt Kitbedrijf Den Haag zo groot

Vakkundig kitwerk door echte specialisten

In 2 minuten een offerte aanvragen

Snelle afhandeling en betaling op factuur, per pin of cash

Neem vandaag nog contact op

Heeft u een kitter nodig dan zit u hier helemaal aan het juiste adres. Maak direct een afspraak.

  • Sleep bestanden hierheen of
    Max. bestandsgrootte: 8 MB, Max. aantal bestanden: 5.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
    Call Now Button